Webmester honlap - Céges honlapok készítése

Ha mint cég, vagy vállalat szeretne jelen lenni a weben, akkor van néhány alapszabály, melyet minden esetben figyelembe kell venni. Ha ezekre nem figyel oda, akkor potenciált ajándékoz el, és ezzel tulajdonképpen megbízásokat is.

... ki Ön
Nagyon fontos: kontaktszemély neve, kapcsolattartó e-mail cím, cím

Szolgáltatások
Röviden és tömören mindig írja le, hogy cége vagy vállalata mit kínál, mivel foglalkozik. Ha a látogató több információt szeretne egy termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, akkor ne gátolja meg ebben: készítsen egy áttekintőoldalt és szükség esetén minden termékről egy külön oldalt. Alapvető szabály: a látogató találjon meg minden olyan információt a termékkel vagy a szolgáltatással kapcsolatban, ami számára fontos lehet.

Eladás / értékesítés
Ha közvetlenül a weben szeretne valamit értékesíteni, akkor figyeljen arra, hogy az Általános Szerződési Feltételek joghatályosan is rajta legyenek a honlapon. Nem tehet komolytalan benyomást, ha sikeres szeretne lenni. Világos árszerkezetek, telefonos elérhetőség (ügyfélszolgálat), valamint a termék visszacserélésének a joga alapvető tényezők.

Cégprofil / általános információk
A céggel kapcsolatos általános információk közlése soha nem okoz kárt. Viszont ezek nem a főoldalra valók. Ha esetleg abban reménykedik, vagy arra spekulál, hogy cége a sajtóban megemlítésre kerül, akkor érdemes újságírók számára egy extra oldalt készíteni ezzel kapcsolatban.

Bemutatkozás
Itt az érvényes mint mindig: használhatóság a szépség előtt! De: az oldal ne legyen "rendetlen kinézetű" sem, különben negatív hatással van a hírnévre. Figyeljen rá, hogy a Corporate Identity-t (szerzői jogot) ne sértse meg. A logókat is ennek megfelelően használja.

Tartalom:

Az ajánlattételt kérjük mindkét e-mail címre küldeni ats [at] ats-group [pont] net