Webmester honlap - Mi a doorway?

Az úgynevezett hídoldalak (ang.: Doorway) elterjedése is nagyban hozzájárul a keresőkön keresztüli látogatottsági statisztika növeléséhez.
 
Egy kiegészítő oldalról van szó, amely a tényleges honlap első oldala elött összekötő oldalként jelenik meg.

A látogató számára ennek az oldalnak közvetlen haszna nincs, de nem is ez a célja. A keresők spider-jai és robot-jai (a keresők láthatatlan segítői) általában csak azt látják, amit egy igen régi Browser lát. Ez a mai mércéhez igazodva nem igazán sok, különösen akkor, ha a honlap a modern webdesign szabályainak megfelelően lett elkészítve. Ez az oka annak, ha egy hídoldal használatára sor kerül.

Egy hidoldal nagyon egyszerüen van elkészítve, "igazi" szöveg van benne, nagyon kevés grafikon, lehetőleg semmi DHTML, nem tartalmaz frame-eket, flash-t stb., és így a keresők által gyorsabban kerül feldolgozásra, sőt ha úgy tetszik, csalogató funkciója van. A valódi oldal helyett csak a hidoldal kerül bejegyzésre, és egy kis szerencsével sokkal jobb poziciót ér el a találati listán. Ennek ellenére egy nagyon jól elkészített honlap még mindig jobb eredményt érhet el. A hídoldal használata tehát nem mindig előnyös.

Tartalom:

Az ajánlattételt kérjük mindkét e-mail címre küldeni ats [at] ats-group [pont] net